Ημερήσιες Εκδρομές από Θεσσαλονίκη

Ημερήσια Εκδρομή

Λουτρά Πόζαρ

Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020

Τι θα λέγατε για μια εκδρομή μέσα στην καρδιά του χειμώνα στη θερμή αγκαλιά των Λουτρών του Πόζαρ; Την Κυριακή 26 Ιανουαρίου φεύγουμε μονοήμερη εκδρομή στα Λουτρά Πόζαρ από Θεσσαλονίκη.

 

Υπάρχει άραγε κάποιος που μέχρι τώρα δεν γνωρίζει τις ιαματικές πηγές Λουτρών Λουτρακίου ή Λουτρών Πόζαρ; Αναβλύζουν σε υψόμετρο 360 -390 μ. , δημιουργούνται από το νερό της βροχής που εισχωρεί στο έδαφος και φτάνει σε μεγάλο βάθος, όπου θερμαίνεται, ανεβαίνει ψηλότερα και στην πορεία του εμπλουτίζεται με μέταλλα και άλλα συστατικά. Οι θεραπευτικές ιδιότητες του νερού συνιστώνται για παθήσεις του κυκλοφοριακού και του αναπνευστικού συστήματος, ρευματοπάθειες, γυναικολογικές και δερματικές παθήσεις. Επίσης, ενδείκνυται η ποσιθεραπεία για παθήσεις ήπατος, νεφρών, χολής, πεπτικού και ουροποιητικού συστήματος.

 

Αυτή τη φορά θα σας ζητήσω, στην εκδρομή μας, να φέρετε και όλη την κούραση που έχετε μέσα στην ψυχή σας και πάνω στη πλάτη σας, για να την αφήσουμε εκεί, στις ζεστές πηγές της Λουτρόπολης της Αριδιαίας.

 

Απολαύστε τα θερμά νερά και ξεκουράστε το σώμα σας με ένα χαλαρωτικό μασάζ στις εγκαταστάσεις των λουτρών.

Ημερήσια εκδρομή Λουτρά Πόζαρ από Θεσσαλονίκη

Αναχωρήσεις από Κέντρο Θεσσαλονίκης και Αμπελόκηπους

Συμμετοχή: 15 € το άτομο

 

Πληροφορίες – Προγράμματα

Τηλ: 2310 720 566

email: info@tsakiristravel.gr  / tsakiristravel@hotmail.com

 

Μονοήμερη Εκδρομή

Πετρίτσι Σαντάνσκι 

Σάββατο 1η Φεβρουαρίου

Το Σαββάτο 1 Φεβρουαρίου διοργανώνουμε ημερήσια εκδρομή από την Θεσσαλονίκη για το Πετρίτσι και το Σαντάνσκι της Βουλγαρίας.

 

Ξεκινάμε νωρίς το πρωί από την Θεσσαλονίκη για την γειτονική μας Βουλγαρία. Το Σαντάνσκι είναι η πρώτη πόλη που συναντάμε μπαίνοντας στη Βουλγαρία και είναι ιδιαίτερα γνωστή για τις ιαματικές πηγές που διαθέτει. Γραφικό τοπίο με ένα μεγάλο πεζόδρομο κατά μήκος του οποίου βρίσκονται πολλά εμπορικά καταστήματα που μπορεί ο καθένας να βρει τα πάντα. Στην εκδρομή μας θα επισκεφθούμε παράλληλα και το Πετρίτσι όπου έχει γίνει γνωστό για την αγορά με τις προσιτές τιμές.

 

Η ημερήσια εκδρομή αυτή είναι μια ευκαιρία για αγορές, βόλτες και ξεκούραση ξεφεύγοντας έτσι από την καθημερινή πίεση.

 

Εκδρομή Σαντάνσκι από Θεσσαλονίκη

Αναχώρηση στις 07:00 το πρωί

Τιμή: 12 € το άτομο

 

Πληροφορίες - Κρατήσεις

Τηλ: 2310 720 566

email: tsakiristravel@hotmail.com  

Ημερήσια Εκδρομή

Καρναβάλι Ξάνθης 2020

Κυριακή 1η Μαρτίου

Καρναβάλι στην πόλη; Δεν νομίζω. Φεύγουμε το πρωί της Κυριακής 1 Μαρτίου από το κέντρο της Θεσσαλονίκης για ημερήσια εκδρομή στο καρναβάλι της Ξάνθης!! Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος δίνουμε το παρών στη μεγάλη γιορτή της Β. Ελλάδας.

 

Ξεκινάμε νωρίς το πρωί για την μονοήμερη εκδρομή μας στο καρναβάλι της Ξάνθης.Φθάνοντας θα έχουμε χρόνο να απολαύσουμε την υπέροχη παλιά πόλη με τα αρχοντικά,  το μικρό αλλά μοναδικό μουσείο σκιών που φιλοξενεί ιδιαίτερα έργα που παίζουν με το φώς και την σκιά.  Αλλά θα έχουμε και χρόνο για να "πιάσουμε" τις καλύτερες θέσεις στη παρέλαση.

 

Ντυθείτε ζεστά, ντυθείτε περίεργα και φύγαμε!! Αρπάξτε μάσκες, σερπαντίνες και κομφετί και φύγαμε να γίνουμε ένα με την ιστορία και τους μασκαράδες της Ξάνθης.

 

Ημερήσια εκδρομή στο Καρναβάλι της Ξάνθης από Θεσσαλονίκη

Αναχωρήσεις από το κέντρο της Θεσσαλονίκης και τους Αμπελόκηπους

Συμμετοχή:  15 € το άτομο

 

Πληροφορίες - Κρατήσεις

Τηλ: 2310 720 566

email:  tsakiristravel@hotmail.com