ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ
ΒΟΛΟΣ 
ΚΥΡΙΑΚΗ 03 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Την Κυριακή 3 Οκτωβρίου πηγαίνουμε για ένα τσιπουράκι μέχρι το Βόλο 

γιατί ως γνωστών τσιπουράκι και Βόλος πάνε μαζί.

Αναχωρούμε από την Θεσσαλονίκη για να απολαύσουμε τη μέρα μας στον όμορφο Βόλο συντροφιά με καλή παρέα 

και όπως είδη σας έχουμε πει και καλό τσίπουρο.


Συμμετοχή: 16 €


Πληροφορίες – Προγράμματα

Τηλ: 2310 720 566

email: tsakiristravel@hotmail.com
ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΚΥΡΙΑΚΗ  26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ - ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΕΔΕΣΣΑΣ


Υπάρχει άραγε κάποιος που μέχρι τώρα δεν γνωρίζει τις ιαματικές πηγές Λουτρών Λουτρακίου ή Λουτρών Πόζαρ;

Αναβλύζουν σε υψόμετρο 360 -390 μ., δημιουργούνται από το νερό της βροχής που εισχωρεί στο έδαφος και φτάνει σε μεγάλο βάθος, όπου θερμαίνεται, ανεβαίνει ψηλότερα και στην πορεία του εμπλουτίζεται με μέταλλα και άλλα συστατικά. Οι θεραπευτικές ιδιότητες του νερού συνιστώνται για παθήσεις του κυκλοφοριακού και του αναπνευστικού συστήματος, ρευματοπάθειες, γυναικολογικές και δερματικές παθήσεις. Επίσης, ενδείκνυται η ποσιθεραπεία για παθήσεις ήπατος, νεφρών, χολής, πεπτικού και ουροποιητικού συστήματος.

    

Αυτή τη φορά θα σας ζητήσω, στην εκδρομή μας, να φέρετε και όλη την κούραση που έχετε μέσα στην ψυχή σας και πάνω στη πλάτη σας, για να την αφήσουμε εκεί, στις ζεστές πηγές της Λουτρόπολη της Αριδιαίας.

 

Απολαύστε τα θερμά νερά και ξεκουράστε το σώμα μας σας με ένα χαλαρωτικό μασάζ στις εγκαταστάσεις των λουτρών.

Αφού ξεκουραστούμε θα κλείσουμε την εκδρομή μας με ένα καφεδάκι απολαμβάνοντας τους υπέροχους καταρράκτες της Έδεσσας.


Συμμετοχή: 12 €   

 

Πληροφορίες – Προγράμματα

Τηλ: 2310 720 566

email:    tsakiristravel@hotmail.com

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ
ΣΑΒΒΑΤΟ 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΜΕΤΕΩΡΑ - ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ


Το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου  διοργανώνουμε ημερήσια εκδρομή στα Μετέωρα από Θεσσαλονίκη.

Είναι πραγματικά δύσκολο να περιγράψεις με λόγια την μαγεία και το δέος που δημιουργούν τα Μετέωρα στους επισκέπτες τους. Η πρώτη φορά που θα επισκεφθείς τα Μετέωρα είναι και η πιο συγκλονιστική, όλοι σου έχουν περιγράψει με τον τρόπο τους το τοπίο, έχεις δει φωτογραφίες και σκηνές ακόμη από ταινίες που έχουν γυριστεί. Ωστόσο τίποτα δεν σε προετοιμάζει γι αυτό που πραγματικά θα βιώσεις.

Οι επιβλητικοί μετέωροι βράχοι ορθώνονται τόσο δυνατοί, τόσο αγέρωχοι και παράλληλα τόσο μόνοι στο τοπίο της Καλαμπάκας. Όταν βρίσκεσαι στην σκιά τους πραγματικά νιώθεις πως βρίσκεσαι σε ένα δημιούργημα θεού. Ίσως αυτό ένιωσαν οι πρώτοι μοναχοί που επισκέφθηκαν τους βράχους και να επέλεξαν να κάνουν τα μοναστήρια τους εκεί.

Η Καλαμπάκα δεν πας μόνο για τη θέα, η περιοχή φημίζεται για τις γεύσεις της και μετά από ένα τόσο μεγαλειώδες θέαμα είναι φυσικό να μας ανοίξει η όρεξη. Έτσι θα δοκιμάσουμε τις τοπικές γεύσεις και τα φημισμένα κοντοσούβλια της Καλαμπάκας, απολαμβάνοντας ένα γεύμα με χαλαρή διάθεση παρακολουθώντας τους αναρριχητές στους βράχους που στοχεύουν κάθε φορά ψηλότερα. Φεύγοντας θα πάρουμε μαζί μας μερικές από τις γεύσεις που προτείνει το Μουσείο Φυσικής ιστορίας και Μανιταριών της πόλης. Ένα από τα πιο ιδιαίτερα και «γευστικά» μουσεία της πόλης.Συμμετοχή: 15€ 

Πληροφορίες – Προγράμματα

Τηλ: 2310 720 566

email: tsakiristravel@hotmail.com