Ημερήσια Εκδρομή από Θεσσαλονίκη

Φίλιπποι - Καβάλα

Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020

Κλείνουμε τον Σεπτέμβριο με τον καλύτερο τρόπο! Την Κυριακή 27

Σεπτεμβρίου ταξιδεύουμε στον πιο πληρέστερο αρχαιολογικό χώρο της Βορείου Ελλάδας, με ημερήσια εκδρομή από Θεσσαλονίκη για Φίλιππους και Καβάλα. Ελάτε να ακολουθήσουμε τα βήματα της ιστορίας του Ελληνισμού, από την αρχαιότητα ως το Βυζάντιο.

Αλήθεια πότε ήταν η τελευταία φορά που επισκεφθήκατε έναν αρχαιολογικό χώρο; Μήπως είναι τώρα η ευκαιρία; Οι Φίλιπποι κατοικήθηκαν από την αρχαιότητα ως τις πρώτες ημέρες του Χριστιανισμού, τα αρχαία θέατρα, δίνουν τη θέση τους σε ρωμαϊκές αγορές, οι οποίες με τη σειρά τους, δίνουν τη σκυτάλη στο Βυζάντιο και τις πρώτες ημέρες του Χριστιανισμού. Μία μονοήμερη εκδρομή στο πέρασμα των αιώνων.


Συμμετοχή 18€
Πληροφορίες Κρατήσεις
2310720566 / tsakiristravel@hotmail.com


Μονοήμερη Εκδρομή

Βόλος - Πορταριά - Μακρινίτσα

Κυριακή 04 Οκτωβρίου 2020

Ήρθε η ώρα να πάρουμε τα Βουνα! Κυριακή 4 Οκτωβρίου ημερήσια εκδρομή από Θεσσαλονίκη στον Βόλο και το Πήλιο!  Μια εκδρομή γεμάτη εικόνες! Το Πήλιο είναι ιδανικό προορισμός για το καλοκαίρι! Η περιοχή είναι διάσημη για τη πλούσια βλάστησή της, τα γραφικά της χωριά και τις παραλίες με τα πεντακάθαρά νερά.
Ταξιδεύουμε στον μαγευτικό Βόλο και επισκεπτόμαστε τα διάσημα χωριά Πορταριά και Μακρινίτσα, όπου μας περιμένει παραδοσιακή αρχιτεκτονική χωμένη μέσα στη βλάστηση και με θέες που κόβουν την ανάσα.  Ο Οκτώβριος γεμίζει τους ορεινούς όγκους της χώρας με τα χρώματα του δειλινού και έτσι το Πήλιο γεμίζει χρυσό και κόκκινο.

Συμμετοχή 18€
Πληροφορίες Κρατήσεις
2310720566 / tsakiristravel@hotmail.com