ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ

Το τουριστικό μας γραφείο
κατέχει τον πολύπλοκο κόσμο του ταξιδιού και προσφέρει την προσωπική και ευέλικτη εξυπηρέτηση μιας οικογενειακής επιχείρησης διαθέτοντας συνάμα τις γνώσεις, τον δυναμισμό, την δικτύωση και την οργάνωση ενός μεγάλου γραφείου !

Η ταξιδιωτική αντίληψη τουγραφείου μας:

Μεμονωμένο ή ομαδικό με τις πολλές ιδιαιτερότητές του, το ταξίδι που σας προσφέρουμε πρέπει να εξυπηρετεί τους στόχους σας όσο πιο τέλεια δύναται. Ο χρόνος σας είναι πολύτιμος για να ασχολείστε με τις διάφορες τεχνικές λεπτομέρειες, τα προβλήματα και τις οικονομικές λύσεις. Το γραφείο μας προσφέρει πλήρη ταξιδιωτική κάλυψη σε ότι αφορά το ταξίδι.
 

Πριν το ταξίδι

να θέσουμε την πείρα και τις γνώσεις μας στην διάθεση σας, με έξυπνες προτάσεις και να βρίσκουμε λύσεις στις συχνά, μεταβαλλόμενες συνθήκες του ταξιδιού σας.


Στη διάρκεια του ταξιδιού

να παρακολουθούμε την εξέλιξή του και να σας υποστηρίζουμε μέχρι την επιστροφή σας.


Μετά το ταξίδι

να μελετούμε τις εντυπώσεις και παρατηρήσεις σας για μελλοντική χρήση. 


Δικτυωμένοι
στην Ελλάδα και το εξωτερικό με συνεργάτες /αντιπροσώπους σε όλο το φάσμα των ταξιδιωτικών υπηρεσιών για να παρέχουμε πληρέστερη ταξιδιωτική κάλυψη.


Ενημερωμένοι
και σε συνεχή επαφή για εξελίξεις και προσφορές με αεροπορικές / ναυτιλιακές εταιρίες, ξενοδοχεία, ενοικιάσεις αυτοκινήτων κ.τ.λ


Στελεχωμένοι

με υψηλού επιπέδου συνεργάτες που συνεχώς μετεκπαιδεύονται στις τελευταίες εξελίξεις του ταξιδιωτικού τομέα.


Tsakiris Travel

Tel: +30 2310 720566, 6936592380

Email: tsakiristravel@hotmail.com

Address:Sokratous 8, Evosmos PC: 56224 Thessaloniki

National Tourism Organisation Licence: 09.33.E.60.00.0857500